Nieuws

Uitnodiging kennisbijeenkomst De Digitale Coöperatie

20 februari 2018

De meeste duurzame energiecoöperaties zijn enorm druk met het bouwen van duurzame energieprojecten, energiebesparing en het activeren van de samenleving op het gebied van duurzame energie en besparing. ICT staat nauwelijks op de agenda. Om te zorgen dat coöperaties toekomstbestendig kunnen opereren is het nu tijd om daar verandering in te brengen. ICT met de bijbehorende wet- en regelgeving en nieuwe technologieën zijn essentieel voor de toekomst van de coöperaties. Daarom organiseert ODE Decentraal op donderdagmiddag 8 maart de bijeenkomst De Digitale Coöperatie

Meld HIER aan

Coöperaties die meegaan met hun tijd zijn op de toekomst voorbereid.

Programma

Het eerste deel van het programma gaat over regelgeving die nu relevant is en digitale tools waar coöperaties al gebruik van kunnen maken. Deelnemers krijgen drie korte presentaties over privacywetgeving, tools voor autodelen en de ontwikkeling van tools voor o.a. energiebesparing.

Na de pauze verleggen we onze blik naar de toekomst. Van welke ontwikkelingen kunnen duurzame energiecoöperaties in de toekomst gebruik maken? Hoe kunnen we daar nu al op inspelen? We sluiten af met een discussie over duurzame energiecoöperaties en de toekomst.

De hele middag kunnen de deelnemers demo’s bekijken en één-op-één doorvragen en -praten over de thema’s en tools die tijdens de presentaties aan bod komen.

Download HIER het complete programma