Nieuws

Aanbieding Ecopower pellets en briketten voor ODE Decentraal leden

31 maart 2017

De Belgische duurzame energiecoöperatie Ecopower wil haar duurzame houtpellets en -briketten, die zij in hun eigen coöperatieve fabriek produceren, ook in Nederland verkopen. Daarvoor zoeken zij samenwerking met Nederlandse coöperaties. Ecopower biedt een speciale korting aan leden van ODE Decentraal.

ODE Decentraal-leden krijgen 15 Euro korting op de Ecopower publieksprijzen. Er zijn twee mogelijkheden om de pellets van Ecopower af te nemen:
- rechtstreekse levering bij ODE Decentraal-leden aan huis via Ecopower: pellets in zakken en/of briketten. (Momenteel levert Ecopower geen pellets in bulk in Nederland.)
- gecentraliseerde levering van volle vrachten aan de coöperatie die ze dan zelf verdeelt naar haar leden.

Actie briketten

Wie tussen 1 april en 15 mei briketten bestelt, krijgt tijdelijk 30 Euro korting. Dit komt bovenop de ODE Decentraal Nederland-korting. Dat betekent 230 Euro voor een ton briketten in plaats van 275 Euro, levering aan huis en BTW inbegrepen. Bestellingen geplaatst tijdens de actie worden binnen de twee maanden geleverd, ruim op tijd dus voor het nieuwe stookseizoen. Voor de pellets geldt geen verlaagde prijs.

Brochure aanvragen

Een brochure met meer informatie over de verkoop van de pellets en briketten aan Nederland kunt u opvragen bij Liesje Harteveld: liesje.harteveld@duurzameenergie.org . U kunt ook direct contact opnemen met Ecopower: Mieke Van Looveren: mieke.vanlooveren@ecopower.be 
Ecopower is ENplus A1 gecertificeerd als producent (BE 005) en als handelaar (BE 307).
Meer info: www.ecopower.be/groenewarmte