Word Bijzonder Aangeslotene

Velden met een * zijn verplicht.

Bedrijfsnaam en contact gegevens
Adresgegevens

Het postadres wordt gebruikt voor het versturen voor post en de bladen. Als het bezoek adres afwijkt kunt u ook het bezoek adres invullenContact Persoon

Uw gegevens zichtbaar ?

ODE Decentraal verenigt burgers en organisaties om samen actief bezig te zijn met duurzame energie. Wij willen daarom dat leden elkaar kunnen vinden. Informatie over leden kan gevonden worden op de website van ODE Decentraal en op de ODE Decentraal app. Leden kunnen alleen gegevens zien van andere leden zien als ze zijn ingelogd op de website of in de app. Niet-leden kunnen zonder inloggen op de website en/of de app ook gegevens zien. Welke gegevens dit zijn, bepaalt elk lid voor zich.
Abonnement Windnieuws

Naast lid worden van ODE Decentraal kunt u ook een abonnement nemen op WindNieuws. WindNieuws geeft het belangrijkste nieuws op het gebied van windenergie weer, met achtergronden op het gebied van beleid en technische ontwikkelingen. Het magazine verschijnt zes keer per jaar. U betaald als ODE Decentraal lid € 30 per jaar voor WindNieuws.  


Automatische Incasso

Om er voor te zorgen dat ODE Decentraal minder werkt en kosten heeft willen wij graag dat u automatische incasso toestaat voor het innnen van de ODE Decentraal contributie en de abonnements kosten van WindNieuws.Additionele informatie

Alle informatie die u niet kwijt kon in bovenstaande velden kunt u hier melden. Heeft u b.v..een ander bezoek of factuur adres. Bent u bereid om ODE Decentraal af en toe actief te helpen. Zijn er meer contact personen. Ook andere opmerkingen zijn welkom.